Virusvrij werken? PC Hulp Bunnik

Veiligheid en het doen van de laatste updates is van essentieel belang voor een goede werking van uw PC. Het nadeel is dat het soms erg complex is en u dit niet altijd zelf kan. Geen nood, PC Hulp Bunnik heeft hier een passende oplossing voor ontwikkeld: de Computer-APK. Wij adviseren u deze volledige computer check (bij u thuis mogelijk) elk half jaar te laten uitvoeren. De PC monteur komt bij u op locatie, maakt uw PC sneller, installeert updates en geeft u advies waar nodig is. De APK  kan uitgevoerd worden op zowel Windows als Apple computers.

Wil uw computer niet meer opstarten, of heeft u last van ongewenste reclames? De kans is dan groot dat u bent getroffen  door een computervirus of malware.

11

Computer virus verwijderen PC Hulp Bunnik

De meeste bedreigingen kunnen worden tegen gehouden door een goed antivirusprogramma. Helaas is het niet mogelijk om virussen 100% af te vangen en gebeurt het weleens dat we worden getroffen door een computervirus. Een van de medewerkers van PC Hulp Bunnik kan bij u aan huis uw computer scannen op bedreigingen. Indien er bedreigingen (virussen) gevonden worden, zullen deze in de meeste situaties worden verwijderd.

Het is helaas niet altijd mogelijk om een computervirus te verwijderen. Soms zit het virus zo sterk in het DNA van de computer verweven dat het beter is de computer opnieuw te installeren.

Neem direct contact op

    Computerhulp & reparatie in Bunnik

    ook voor Apple hulp in Bunnik (ook aan huis)