Computerles voor iedereen

Behalve het maken van computers en laptops geven wij ook computerles aan huis in Bunnik. Deze computerles is voor iedereen die meer wil leren over zijn of haar computer.

5

Computerles senioren in Bunnik

Diverse instanties verwachten steeds meer van klanten dat zij overweg kunnen met een computer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan talloze (overheids) instanties, die alleen bereikbaar zijn via de computer. Daarom zien wij ook steeds vaker senioren in Bunnik overgaan tot een aanschaf van een computer. Nu is een computer kopen niet de moeilijkste stap, echter wel het leren omgaan met de nieuwe computer.  Wij willen u hier graag mee helpen.

Duidelijke maar vooral rustige uitleg

Het is de bedoeling dat u veel opsteekt van een computerles. Wij werken daarom met een duidelijke én vooral rustige uitleg, zodat alle informatie goed in het geheugen blijft hangen. Daarnaast maken wij een gedegen samenvatting, zodat u die na de hand op uw gemak kunt nalezen. Voor computeractiviteiten als vakantiefoto’s van uw kleinkinderen bekijken, lid worden van Facebook, een e-mail sturen of een foto uitprinten, draait u uw handen niet meer om na deze cursus. Wij gaan het u leren.

Neem direct contact op

    Computerhulp & reparatie in Bunnik

    ook voor Apple hulp in Bunnik (ook aan huis)